POLİS OLMAK İSTİYORSAN

İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi kapsamında okulumuz Saraydüzü İmam Hatip Ortaokulu 6. Ve 7.sınıf öğrencilerimiz ile Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu 7. Ve 8.sınıf öğrencilerimiz mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında Saraydüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri ile bir araya geldi. Etkinliğimiz 60 öğrenci katılım sağladı. Polis memurları ve öğrenciler keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendilerini tanıtarak ve hangi birimlerde görev yaptıklarını ifade ederek öğrencilerle sohbete başladılar. Öğrencilere polislik mesleği hakkında sunum yapılarak bilgi verildi. Sunumda polis çeşitlerinden, polislerinin görev alanlarından ve görevlerinden bahsedildi. Polis olmak isteyen öğrenciler için ne yapılması gerektiğinden, hangi okulları okumaları gerektiğinden bahsedildi. Sunum sonunda 2 video gösterisi izletildi. Polis memurları okudukları okullar ve meslekleri hakkında öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

06-07-202306-07-202306-07-202306-07-2023

Yayın: 06.07.2023 - Güncelleme: 06.07.2023 15:31 - Görüntülenme: 80